Mijn boek

* Onderaan de pagina vind u het formulier om het boek te bestellen.
 
Een jaar lang ben ik bezig geweest met het schrijven en illustreren van mijn eigen boek. Meer dan trots ben ik dan ook op het resultaat! 
 
Dit boekje geeft inzicht in de belevingswereld van kinderen. Wat maakt hen blij en gelukkig en waarover hebben ze zorgen? Het boek stelt verdiepende vragen op een speelse en luchtige manier. Het ene kind is veerkrachtig, het andere meer kwetsbaar, maar ieder kind verdient ondersteuning   bij het ontdekken van de innerlijke kracht.
'Hemeltjelief en de reis naar jouw geluk' helpt eigen hulpbronnen aan te boren zodat de basis steviger wordt. Een tool voor kindercoaches, leerkrachten, hulpverleners en ouders om kinderen van ca. 7 tot 12 jaar te bereiken en hun geluksgevoel te vergroten. 
 
Inhoud
Finn en Saar nemen je mee op reis in hun ruimteschip Hemeltjelief. In dit gewone, maar o zo bijzondere boekje loopt het iedere keer anders af. Dat komt omdat ze steeds iemand anders meenemen op hun reizen. En vandaag is het jouw beurt. Ga mee naar een plek waar jij graag wilt zijn, waar jij je fijn, geliefd en veilig  voelt.
 
 

Je kunt mijn boek 'Hemeltjelief en de reis naar jouw geluk' bestellen via onderstaand formulier. Het boek kost €14.90,-. 

Na het versturen van dit formulier volgt de betaling via Ideal.