Niets moet en alles mag!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Mijn naam is Mariska Kraakman en ik ben 43 jaar oud. Samen met mijn man en onze twee tienerkinderen (Steve en Fenna) woon ik in Broek op Langedijk. Ik hou ervan om met kinderen te praten en nog meer om ze te helpen en zich gelukkiger te laten voelen. Daarom ben ik mijn eigen kindercoachpraktijk gestart.

Ik ben erg creatief en hou van tekenen, schilderen, freubelen, knutselen, mooie fotoboeken maken. Maar ik hou ook koken, gezellig afspreken met vrienden, op vakantie gaan en natuurlijk leuke dingen doen met mijn kinderen. En wist je al dat ik een boekje heb geschreven en daarvan de tekeningen ook zelf heb gemaakt?!  Ik ben heel trots op het resultaat! Misschien helpt het boekje jou ook wel?! Kijk gerust even onder het tabblad 'Mijn boek'. 

Weet je wat dat is, een kindercoach? Een kindercoach praat en speelt met kinderen om hen te helpen met grote en kleine problemen. Een kindercoach kijkt samen met jou naar waar je goed in bent en waar je beter in wilt worden. Je kunt er leren, je hebt plezier en we doen zoveel mogelijk dingen die jij leuk vindt! Ik praat ook met mama, papa en/ of eventueel je juf of meester. Zij kunnen natuurlijk veel over jou vertellen en aangeven waar ik jou bij zou kunnen helpen. Als je dat zelf kunt bedenken, is dat natuurlijk nog veel fijner. Of misschien kun je het samen met hen bedenken.

Voorbeelden waar ik je mee zou kunnen helpen:

  • Je ouders zijn gescheiden en dit vind je ingewikkeld, moeilijk, stom, etc. 
  • Je wilt meer zelfvertrouwen, meer DURF/ LEF willen hebben
  • Je bent stil en verlegen en zou daar minder last van willen hebben
  • Je wilt je minder boos voelen en rustiger willen reageren op anderen
  • Je wilt je beter kunnen concentreren op school
  • Je hebt iets verdrietigs meegemaakt waar je (nog) veel aan moet denken
  • Je wilt hulp bij het maken/ houden van vriendjes en vriendinnetjes
  • Je denkt heel veel na, het is soms een beetje te druk in je hoofd.

Ik vind niets gek of raar. Alles wat over jou gaat, is belangrijk en mag er zijn!  Ik hoor graag van je of je het leuk vindt om samen aan de slag te gaan. We gaan dan vooral veel doen, zoals tekenen, schilderen, kleien!

Maak mooie momenten! Ga er niet op zitten wachten!